vLaack-hemdopmeten.jpg
Suits factory Kiton.jpg
Div. shirts.jpg
vLaack-hemdopmeten.jpg

Werkwijze


In 3 heldere stappen

SCROLL DOWN

Werkwijze


In 3 heldere stappen

Je maatpak proces verloopt in 3 stappen. Dit kan in Zeist, echter ook op locatie. Bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk.

  1. Je maakt duidelijk wat je wensen zijn en wat bij jouw persoonlijkheid past. Dit wordt vervolgens in kaart gebracht. Gevraagd én ongevraagd advies zul je ontvangen van Mr. Six.
     
  2. Vervolgens gaan we aan de slag: opmeten van jouw specifieke maten en het uitzoeken van de stof met de bijhorende details. Zo'n proces neemt de eerste keer snel 1,5 uur in beslag. Daarna staan jouw maten altijd in de computer opgeslagen.
     
  3. Geduld is een schone zaak. Het maatpak wordt speciaal voor jou in elkaar gezet. Dit duurt ongeveer 4 tot 5 weken. Zodra het maatpak binnen is ontvang je direct een bericht. Dan wordt er een afspraak ingepland om af te passen. Eventuele aanpassingen worden kosteloos nog door Mr. Six voor je geregeld.
Suits factory Kiton.jpg

Kwaliteit


Canvas binnenwerk als randvoorwaarde

Kwaliteit


Canvas binnenwerk als randvoorwaarde

De bitterheid van slechte kwaliteit blijft lang herinnerd nadat de zoete smaak van de lage prijs uit het geheugen is gewist.

Het op maat gemaakte kostuum heeft een hoogstaand binnenwerk van canvas, de basis van elk goed kostuum. Een Van Laack shirt is van luxe Egyptisch katoen gemaakt en wordt altijd voorzien van echte parelmoerknopen. Deze worden bij Van Laack altijd op stift gezet.

De stof voor het maatpak is ook belangrijk. Een goede stof, met voor jou de juiste eigenschappen, is van zeer groot belang voor het eindproduct: een perfect zittend maatpak.

Mr. Six werkt uitsluitend met wevers van topniveau, voornamelijk uit Italië en deels Groot-Brittannië. Denk hierbij aan Vitale Barberis CanonicoScabalCerrutiFratelli Tallia di DelfinoRedaLoro PianaGuabello en vele anderen. Alleen het beste telt!

Div. shirts.jpg

Investering


betaalt zich altijd terug

Investering


betaalt zich altijd terug

Een made to measure maatpak is al verkrijgbaar vanaf € 599,-. De prijs omvat vrijwel alle opties die mogelijk zijn. Slechts enkele opties, zoals een soft shoulder, een meervoudige voering of een smoking, kent een toeslag. De prijsstaffel zit hem in de stofkeuze en loopt op tot € 1799,-. 

Een Van Laack made to measure shirt start vanaf € 139,95 en eindigt bij € 299,95. Wel biedt Van Laack regelmatig een actie van 3 stuks à € 99,90 per stuk aan. Middels de Mr. Six online nieuwsbrief wordt dit altijd gecommuniceerd.